sigarayi abartmak 

kapat
  1. yapayalnız ama beyninizde kalabalık düşüncelerle gecenin ilerleyen saatlerine pike yaparken, kahvenizin yanında, korkusuzca tadına bir türlü doyulmayan eylem. ne sıklıkta yapılacağına ise playlist karar verir.
    #2450547 (supertavuk, 10.10.2007 01:38)
  2. hayvani bir şekilde sigara içmek. birini söndürmeden aynı izmaritle yenisini yakmak. günde 4 paket sigara içmek.
    #2450557 (i see mal people, 10.10.2007 01:40)
  3. 1 sigarayı ortalama kaç dakikada tükettiğinizi kronometre yardımıyla tespit ettikten sonra 1 ders arasında en fazla kaç adet tüketebilceğinizi hesaplamaktır.
    #2453651 (bos akbil sesi, 10.10.2007 21:12)
  4. ruh halinden dolayı her şeyini tütüne endekslemek ve hazin bir şekilde bundan zevk almak. sonrasında ise midem bulanıyor ya şeklinde bir süre ara vermek, bulantı geçer geçmez dertleri tasalarla toplayıp duman yapıp dışarı atmak.
    #2453912 (m ilginc olsun istedim, 10.10.2007 22:17)

© 2008 - uludağ sözlük

sigarayi abartmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sigarayi abartmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sigarayi abartmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» squadron » the ambassador » xatayi » athletic club omonia nicosia » yazarlarin aslinda demek istedikleri » 2 ekim 2008 besiktas fc metalist kharkiv maci » aybars lebib » komedi dukkani » horlayan kiz » kizlarin top sektirmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games