sigaranin kaka getiren etkisi 

kapat
  1. nikotinin barsak perilstaltizmini * düzenleyen sistemdeki reseptörlere etki etmesi sonucu oluşan durumdur.
    (jack daniel, 12.04.2008 01:52)
  2. köylerde kabız olmuş ineklerin tedavisinde kullanılır sigara. hayvanın anüsüne yanan sigrayı ters koyarlar. hemen arkasından çekilirler.

doğru bir önerme yani.
    (borcu, 12.04.2008 01:55)
  3. kaka'nın milan takımına marlboro sponsorluğunda gelmesi.
    (minder amiri, 12.04.2008 05:18)
  4. (bkz: laksatif)
    (chatin, 12.04.2008 05:30)
  5. sözlüğe entry girmeye ara verme sebebi.*
    (bir bardak demli cay, 08.05.2008 04:01)
  6. dayimın, zamanında bana şöyle bir ayar vermesine sebep olan etkidir:
    *
    - dayı be! bi sigara ver de barsaklarım çalışsın...

- n'pıcan? götüne mi sokucan!? *
    (Vivendi, 08.05.2008 04:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hack » studyo imge » otobuste yasanan dumur olaylar » belh » aliaga nin tarihi eserleri » there will be blood » belcikalilar turktur » hata oldu » izafi » zirveye alkollu gelmek » dunyanin en kisa isimli yerlesim yeri » musluman ulkelerin gelisememesi » bismillahirrahmanirrahim falan olmak » gecmiyor gunler » ikili iliskilerin guclendirilmesi » big fish » karsit gorusten dost edinmek » anne dayagi » etegi kaldir » mango » baykan in tarihi eserleri » bireysel bankacilik » menderes in tarihi eserleri » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi » gul ki sevgilim » primal fear » hubie brown » ucak fobisi » demirbas a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa