sigara parasi ile yapilabilecekler 

/ 2
kapat
  1. çok seviyorum bu matematiği ben.
    abaküs görse götü düşecek adamlar mevzu bu olunca birden ramanujan kesiliveriyor ya..

"eee... evet onu onla çarp.. günde o kadardan ayda bu kadardan yılda etti sanaaa..."
    #3425929 (kuzgun, 21.05.2008 10:12)
  2. 1.) sigara parasıyla onu yapıp bunu yapıp, akşamda markete gidip sigarayı veresiye istemek...
    2.) sigara parasıyla, sigara almak...
    siz hangisini tercih ederdiniz?
    #3426039 (colchicum, 21.05.2008 10:48)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

sigara parasi ile yapilabilecekler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sigara parasi ile yapilabilecekler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sigara parasi ile yapilabilecekler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sushi » kalmadi » selahattin duman » uludag sozluk » mojo » turkiye de cocuk olmak » butun vucuda agda yapmak » war pigs » mantinin yaninda yogurt yemenin empoze edilmesi » rapidshare a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games