sigara icmeyenlerin gereksiz yesilayci tribi 

kapat
  1. sigara içmemek sağlığa yararlıdır. hatta içmeyenleri takdir ediyorum. fakat zaman zaman bu kişilerin garip tepkileri oluşuyor. misal;
    - sigara sağlığa zararlı
    - ay kesene yazık değil mi
    - sağlıgını düşün biraz
    - ay o kadar parayı bana ver ben de seni öldürürüm
    - sigara içenler 3. sınıf insan.
    uleeeeeeen ruh üşütüğü, en kıl oldugum şu sonuncu maddedir. evet 3. sınıf insanım. sana ne. neye göre kime göre 3. sınıf insanım. iyiki sen içmiyorsun da birinciliğe oynuyorsun dedirten saçmalıklar. sen nasıl içmemekte özgürsen ben de içmekte özgürüm. sen neden bana karısıyorsun be kardesim.
    #2304673 (zamzak, 12.09.2007 17:57)
  2. - sigara sagliğa zararlidir efendi.
    - böyle bik bik etmekte sagliga zararli.
    - nasil yani.
    - ahanda böyle, tiger aparkat smack.
    #2304689 (mulayim, 12.09.2007 18:00)

© 2008 - uludağ sözlük

sigara icmeyenlerin gereksiz yesilayci tribi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sigara icmeyenlerin gereksiz yesilayci tribi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sigara icmeyenlerin gereksiz yesilayci tribi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» one man one decision in this summer coming soon » deli » gul ki sevgilim » editplus » at last » gunes dil teorisi » top yerine rakibe kafa atmak » cift yonlu uydu internet » rock hudson a benzetilmek » allah a sukur ateistim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci