sigara icerken sigaranin ucuna kus konmasi 

kapat
  1. efendim malumunuz eminonu denilen sehr-i istanbul'un nadide yeri kalbi olan semtte basiniza her numara gelebilmektedir.

diyelim ki cilgin bir anda vapurdan ziplarken birden havada 5 takla 7 parende arti kdv olarak yarim salvo atabilirsiniz. - vergini öde ey vatandas-

bu tabi ki bizim konumuzla alakali değil. lütfen eminonu cilginlik gunleri basliğina muracat ediniz.

efendim biliyorsunuz alfred hitchcock namiyla mauraf bir ingiliz yönetmen var. bu muhterem kabak kafali kişi - ölüye harakerete girmez değil mi hukuk gurubu?- gayet korkunc filmler icra eder ve paril paril parlayan kabak kafasi ile - bak kabak diyorum bir de kralicenin mahkemesinde cebellestirmeyin beni please- kendi filmlerinde arz-i endam eyler.

işte bu kişinin alemeti farikasi purosuna konan bir kuş resmidir. bu zat-i muhterem kişi sanki trene bakan hindi kuşu kuşa bakar. - kanatli olana canim öbürüne değil sizin içiniz fesat-

işte busuretle siz sigaranizi yakip posur posur dumanini salarken - kanunun kacinci maddesine göre suc acaba- birden sigaraniza bir kus konar. - üstünden kuş geçmesi sarkida olur yavrum- işte o büyülü an kendinizi bir an alfred hitchcock gibi hissetmeniz gayet tabidir.

ammavelakin konan kuş eger deve kusu ise sigaraniza yaziktir. gitti gider bir sigara daha içmeden pi... pardon - allaka mugayir kelime söylemeyim- ziyan olur.

sözün özü ibo burda elevatör olan var mi?
    #2627431 (mulayim, 25.11.2007 06:53)
  2. son derece sıradışı bir olaydır. ayrıca kuşun ayağı yanacağı ve büyük ihtimalle sigara kırılacağı için uzun sürmez.
    #2627451 (çakan adam, 25.11.2007 07:39)
  3. (bkz: alfred hitchcock)
    #2627453 (double cross, 25.11.2007 07:42)
  4. sigarayi badi parmagi sanan kustur. ebabildir, mutedildir.
    #2627492 (soranmutant, 25.11.2007 09:08)
  5. efkarlanmış kuştur. onun efkarı, bir sigaranızın zayi olmasına neden olabilir.
    #2627515 (SuluBoya, 25.11.2007 09:43)

© 2008 - uludağ sözlük

sigara icerken sigaranin ucuna kus konmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sigara icerken sigaranin ucuna kus konmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sigara icerken sigaranin ucuna kus konmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lenova » wunderman » agizdan kan gelmesi » tanrinin yoklugu » teknosa turkiye kupasi » los lunes al sol » turkiyede ziraat muhendisi olmak » revolver » ask acitir » ernest hemingway » royal academy of dramatic art » bluevelve » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » ahmet levendoglu » beni susarken bolme » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mesut yar » omer hayyam » fake you » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » yildirim demiroren » sex friend » ehliyet sinavi » 1990 dogumlu olmak » wurth » kizilmaske » karl marx ve friedrich engels » ayelet zurer » bez bebekciler ve prenses perfinyacilarin farklari » pgsg » farkinda olmadan domuz eti yemek