sigara icerek muhalefet yapmak 

kapat
  1. hak ve özgürlüklerle alakalı olarak, özel veya tüzel kişilere ait ticari faaliyet gösteren yapılarda sigara içilerek yapılmaktadır.
    #3427221 (kamil, 21.05.2008 16:49)
  2. sigaranın yaygınlaşmasından sonra, adı tarihe geçmiş her siyasetçi sigara tiryakisi olduğundan bu tarz muhalif hareketler yıllardır bilinmektedir.
    #3427237 (kamil, 21.05.2008 16:51)
  3. (bkz: sigara içerek siyaset yapmak)
    (bkz: sigara üzerinden siyaset yapmak)
    #3427244 (kamil, 21.05.2008 16:52)
  4. kapalı alanlarda yapılırsa cezai işlem getirecek olan muhalefet türü. önümüzdeki günlerde sık sık karşılaşmamız mümkün. milletvekillerimiz bile 'parasını verir içerim, tiryakiyim ben' diyor çünkü.
    #3427246 (7th son of a 7th son, 21.05.2008 16:53)

© 2008 - uludağ sözlük

sigara icerek muhalefet yapmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sigara icerek muhalefet yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sigara icerek muhalefet yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» simdi ayvayi yedik » ingilizce kelimeleri turkce okumak » ve tanri kadini yaratti » ne zaman gorsem burdasin » merdo » alternatif cikma teklifleri » colin greenwood » yorulmak olmaz » she de gec » cenevre savas hukuku sozlesmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci