sigara fabrikasinda sigara icmenin yasak olusu 

kapat
  1. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu durumudur.
    #1500872 (and oceans, 07.04.2007 01:57)
  2. sigara fabrikası olmasıyla değil fabrika olmasıyla ilgili bir durumdur muhtemelen.
    #1500880 (ARTAM, 07.04.2007 01:58 ~ 24.10.2007 13:06)
  3. bu olayin akabinde i$ciler ureten bizsek tuketen de biz olmaliyiz diyerekten eylem yapmaya ba$layacaktir.
    #1500887 (faaip de oiad, 07.04.2007 02:00)
  4. philsa anonim şirkerinin izmir/ torbalı' daki sigara fabrikasında yaşanan durumdur. *
    #1500939 (sion, 07.04.2007 02:19)
  5. sigara fabrikasının üretim bölümünde kullanılan malzemelerin neredeyse tamamı yanıcıdır. sigara kağıdı, koli kartonları, diğer kağıtlar; solvent, toluent, * tiner; tütün ve tütün tozunun da çabuk alev aldığını biliyoruz. yakılarak tüketilmesi amaçlanmış bir gıda(!) ürününün üretim yapıldığı yeri yangından korumak için, böylesi bir yasak söz konusudur. öte yandan, bu fabrikalarda sigara kullananlar için özel sigara içme odaları vardır. sigara içme saatiniz geldiğinde imalat makinasının * paket makinasına * tane sigaraları sevkettiği banda dan istediğiniz kadar alabilir; bahsi geçen odada gönlünüzce içebilirsiniz. * * *
    #2182247 (maydanoz, 23.08.2007 04:05)

© 2008 - uludağ sözlük

sigara fabrikasinda sigara icmenin yasak olusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sigara fabrikasinda sigara icmenin yasak olusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sigara fabrikasinda sigara icmenin yasak olusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eski sevgiliye sokayim sana bir sey olmasin » uludag sozluk moderasyonu » kralim tabii disko krali » tomer » melissa panarello » wilhelm dopatka halle » cok tatliymissin » sentaktik afazi » sarki isimlerinden mesaj yazmak » cocuklarin aglarken vites artirmasi » askta cok ince hesaplar yapmak » psikasteni » ab grubu izleyici » adini soylemeyen sevgili » hapsurup sumuk patlatan gripli insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » demostrasyon » turklerden nefret etmek » shania twain » kemal kilicdaroglu » lemon64 com » trans » arsivci » siki kufur sansurunden yazarlarin siki tutmasi » universite bitince genel mudur olacagini dusunmek » 12 ekim 2008 arjantin uruguay maci » human blue » fasizm » the doors cafe » 0 km kadin » boslukta kalmak