sig 

kapat
  1. gol, deniz ve akarsu icin kullanilan terimdir. dibi yuzeye yakin anlamina gelir.
    #58871 (painkiller, 09.02.2006 01:46)
  2. (bkz: sik)
    #71230 (baadir, 17.02.2006 01:01)
  3. basitlik duzeyindeki dar gorusluluk, capsizlik anlatan ifadedir.
    Olaylar ya da nesneler hakkında asla derinliğine dusunmeden, genel ve kaba düsünce ve tepkiler üretme halinde kullanılır.
    #934056 (papaya, 01.12.2006 12:04)

© 2008 - uludağ sözlük

sig başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sig ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sig nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dassakli olmak » necip fazil kisakurek » sozlukte mac linki veren emek hirsizi » keeeeek » muhabbet sokagi numara 90 » white house » blue spanish sky » sukela butonuna basiyorum gozlerim yasli » iyipekimadem » john arden a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games