sifremi unuttum 

kapat
  1. üyelik gerektiren internet sitelerinin olmazsa olmaz hizmeti.
    balık hafızalıların yegane kurtarıcısı.
    #2152980 (cikarinbeniburdan, 18.08.2007 03:17)
  2. kullanıcı adı ve/veya e-posta adresi de unutulduysa hiçbir işe yaramayacak buton.
    #2153020 (bttf, 18.08.2007 03:26)

© 2008 - uludağ sözlük

sifremi unuttum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sifremi unuttum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sifremi unuttum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kravat baglamak » kivikocan » mustafa denizli » okuyup begendigi entrinin kendinin olugunu gormek » umut sarikaya tipi mutsuzluk » cambridge city fc » adnan sezgin » kktc ile turkiye farklari » starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » iskender buyuk » celtek tumulusleri » araba arkasi yazilari » esekcilik » rainer maria rilke » seus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » sozluk yazarlarindan vogon siirleri » kurtce turkiye de hic yasaklanmadi diyebilmek » sevcan orhan » ruyada entry girmek » yuzen balon » berrak sudaki kirmizi balik » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » bakara suresi » beziman » tansel colasan in emekli olmasi » royal academy of dramatic art » acz ve fakr