sifreli sevisme talebi olarak winning eleven 

kapat
  1. winnig elven aşkı bünyesine derinden nüfuz etmiş erkek kişinin, sevişme talebi diyaloğu kurma şeklidir. kalabalık ortamlarda ani bastıran hormon hareketlenmelerinde büyük kolaylıklar sağlar. bir örnekle açıklıyalım:
    + kuburgül hadi gel bi maç yapalım.
    - olmaz. çok yorgunum.
    + hadi canıııımm. senin yorgun olduğun zamanlardaki performansını da biliorum ben ehiii.
    - ya olmaz dedim ya bu sefer çooook yorgunum.
    + tamam... free kick çalışırız sadece...gol amacı gütmeden...he?
    - yok yaa... hep ööle diosun sonra yakaladığın bütün free kickleri ronaldocuk(ronaldinho) ile gole çevirmek için işin bokunu çıkarıosun.
    + e nolcak yani şööle bi çift kale yapsak. hem korkma çok asılmıycam maça...ehiii
    - aa terbiyesize bak. sen beni hazırlık maçı yaptıın amatör takımlarla karıştırdın herelde...gel buraya...sen başla... yap hadi santrayı...
    + hobaaa...

özetle saf sevgili gaza getirmek suretiyle ve winning yordamıyla ikna edilmiştir. maçın sonucunu merak edenler için: diyalogta da geçtiği üzere, karşılaşma hazırlık maçı olmaktan öteye gidememiştir. öyle ki parkinson attığı gollerin sayısını hatırlamamaktadır. sanırım bünyede, hep aynı takımla hazırlık maçı yapmaktan kelli bir sıkılma söz konusudur.
    #137153 (parkinson, 28.03.2006 21:39 ~ 05.12.2007 15:35)
  2. olaya kadınların istekli oldukları zamanlar eklenirse.. *kullandıkları futbol terimli muhabbetlerde bazen traji komik durumlar içermektedir; **

- necatim maç yapalım mı?
    + olmaz!
    - niyaaauuu
    + joystick çalışmıyo..
    #1260765 (trteee s12, 05.02.2007 13:22 ~ 13:28)

© 2008 - uludağ sözlük

sifreli sevisme talebi olarak winning eleven başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sifreli sevisme talebi olarak winning eleven ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sifreli sevisme talebi olarak winning eleven nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk kizlarinin guzel sevisememesi » manna » mersin buyuksehir belediyesi » hermoso » ummugul kahveci » yerdeki kola kutusunu metrelerce itekleyen kisi » wts » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » geleneksel gay oyunlari » dexter a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci