sifonu cekmek istemek ama cekememek 

kapat
  1. dumur bir olaydır. medeniyet ve şahsi görgü gereği tuvaleti kullandıktan sonra el sifonun zincirine gider ve bakılır ki zincir yok muhtemelen o zincir bir serseri ruhlu gencin mınçıkasına mal olmuştur.
    (snakesawar, 22.05.2006 01:03)
  2. akabinde bir kova suyla doldurulur ve o su klozete dokulerek pislik ebediyete yollanir.
    (tatasoy, 22.05.2006 01:23)
  3. yapılan emeğe saygı duymak ama ikilem içinde olmak ve sifonu çekememek.
    (arabaciarabayatasget, 08.05.2007 21:52)
  4. sifonun olmadığını icraattan sonra anlama durumudur. eğer bu olay misafirlikte yaşanmışsa kapı aralanıp ev sahibine kibarca "siz mıçtıklarınızı nasıl uzaklaştırıyorsunuz acaba" denir. ev sahibi biz mıçmıyoruz derse işte o zaman mıçtığınızın resmidir.
    (arabaciarabayatasget, 08.05.2008 21:53)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» her sabah hamurisi yemek » yanlis anlasilmis sarki sozleri » odemis in tarihi eserleri » martha argerich » coco chanel » tomas zapotocny » sosyal fasizm » hoten atcuy ayaklanmasi » melankolik » tasinmak » nk » back to black » ne kucuk ne de buyuk olunan yaslar » merhaba ankara zirvesi » kobe bryant » britanya imparatorlugu » jason becker » ilginc olum sekilleri » suleyman uludag » arabam var » oasis » dursun ali erzincanli » mor ve otesi » pentagram » komple sanatci » ferhan sayliman » msn de cikma teklifi eden insan » salihli nin tarihi eserleri » quantum of solace a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa