sifonu cekerim marmara dan cikarsin 

kapat
  1. ortaokulda öğretmenimin beni bok yerine koyup sarfettiği cümledir.

-somebody stop me bak uslu dur lan sifonu çekerim marmara'dan çıkarsın.
    +tamam öğretmenim. *
    #2517712 (somebody stop me, 25.10.2007 20:55)
  2. bunun bir başka versiyonu bana da sarfedilmiştir. o günden beri kendimi toparlayamadım.

-s.çtığın b.k körfeze varmadı, sen kiminle dalga geçiyorsun...
    #2517748 (dimarzio, 25.10.2007 21:03)

© 2008 - uludağ sözlük

sifonu cekerim marmara dan cikarsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sifonu cekerim marmara dan cikarsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sifonu cekerim marmara dan cikarsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yedinci cadde » kurt sorunu akp ile basladi » basgoz etmek » human blue » ben kimim » milli piyangodan eski sevgili cikmasi » kimiz » prognoz » ebussud efendi » ibne dersin kizar da sikersin aldirmaz » verbijerasyon » utanc » robinson crusoe 389 » deli bozgun dolu dizgin » otimik durum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » olmeden okunmasi gereken kitaplar » kondansasyon » gunahim ol benim » facebook u olan uuserlar » mulayim » icimdeki deniz » kurtlerin dunyaya kazandirdiklari » carmageddon » eksi ev yemegi uludag sozluk fast food tur » dam ustune cul seren eski sevgili » orda durma » asr i saadet jargonu » sahe bedo » demans » elektroensefalografi