sifir kilometre caylaklar arasi diyaloglar 

kapat
  1. online listesine bakıldığında , takma adının yanında (ç) imini görülen ve takma adının üstüne tıklandığında , giriş yapmasının üzerinden saatler geçmesine ragmen , tüm istatistikleri ''0'' ı gösteren çaylakların aralarında geçen konuşmalardır..

örnek:

*
    ç1 ve ç2: hey yazar!!!!
    yazar: ne var?
    ç1 ve ç2: biz dostuz!!!
    yazar: sorduk mu??
    ç1 ve ç2: anneeeeeeeeee.. *

ç1: çayliiiiiii!
    ç2: lan sana kaç kere dedim bana çayliiii deme diye!
    ç1: takılıyoz beee..
    ç2: zoruma gidiyo lan!! deme öyle!!
    ç1: çaylak diyince daha kolayına gidiyo değil mi?? ahahah!
    ç2: espriye bak!! seni yazar yaparlarsa ben olmuyom a.q!!

ç1: sen buralarda yenisin herhalde..
    ç2: nerden bildin??
    ç1: takma adının yanındaki (ç) imini çaydanlık olsun diye oraya koymamışlar herhalde..
    ç2: o ney ki?
    ç1: sen hakkaten çaylaksın be.. ben de bir yazar abiden öğrendim.. bize çaylak diyolarmış!!
    ç2: aman tanrım!!!!!!
    ç1: tamam heyecan yapma.. iyileşeceksin..

ç1: benim yazdıklarımı hiçkimse oylamıyor ama!
    ç2: yazarların oylayan taraflarına bir şey olmuştur belki? ne dersin?
    ç1: haklısın.. bence sen artık yazar olmalısın.. çok şey biliyorsun..
    ç2: evet o kadar çok şey biliyorum ki, ölmem bile gerek.. * bsg çayli yaaa..

en bombası da burda;
    yazarlar arası çaylaksal diyalog bir karikaturle özetlenmiş..
    2 hayvan yazar karşılaşır. birisinin elinde bir çaylak vardır ve aralarında bu konuşma geçer;
    http://img382.imageshack....img382/7287/resim15hl.png +
    * *
    #351265 (aby, 16.06.2006 20:15)
  2. ç1: çaylaklıktan ne zaman kurtulacaz
    ç2: ya sordum bizim arkadaşa modun biri onaylaması gerekiyormuş
    ç1: o kadar tanım içerikli entry girdim hala çaylağım
    ç2: aynen ya bıdır dıırdır
    ...zall gelir...
    zall: lan çömler bi susun kafam şişti
    #351280 (scarface, 16.06.2006 20:30)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sifir kilometre caylaklar arasi diyaloglar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sifir kilometre caylaklar arasi diyaloglar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sifir kilometre caylaklar arasi diyaloglar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sifir kilometre caylaklar arasi diyaloglar. Copyrights of the articles are belong to their authors.