sifat olarak dusunulurse 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir sifat olarak kamil
  2. bir sifat olarak kazim
  3. bir sifat olarak yarak kurek
  4. kasarligin normal bir sifat olarak algilanmasi
  5. baslik acarken sifat olarak hakaret kullanan ibne
  6. sifat
  7. sifat fiil
  8. belgisiz sifat
  9. adlasmis sifat
  10. sifat tamlamasi

© 2008 - uludağ sözlük

sifat olarak dusunulurse başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sifat olarak dusunulurse ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sifat olarak dusunulurse nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» suudi arabistan » pera muzesi » dikkat abdestiniz bozulabilir » oyla beni oyla beni oyla beni » ask hukmeder » extended substance » sinirli internetin ortak kullanilmasi » 15 haziran 2008 turkiye cek cumhuriyeti maci » bir namus gosteresi olarak kara carsaf » righteous kill » glam metal » jakob van hoddis » kktc ile turkiye farklari » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » mustafa topaloglu nun sozluk yazari olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bon iver » dibi dibi rek » sevgili ile zillere basip kacmak » bir kadini anlamayi arzulamak » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » dalgaci mahmut » ha bu diyar » migfer » istek ezan hatti » bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » ve insan muzigi yaratti » ask onarir » last fm » alim icin din yoktur