sifa otu 

kapat
  1. şifa veren bitkidir.*
    ayrıca msn de secebileceginiz tipi ile şifa arasında bağlantı kuramadağım avatardır.
    #973919 (heidi, 09.12.2006 21:58)
  2. Çin'de ağaç formu bulunur. Özellikle kadın hastalıkları için eski Yunan'dan bu yana tıbbi amaçlarla kullanılmış otsu bir bitkidir.
    #1031408 (depression, 21.12.2006 12:08 ~ 12:11)
  3. taze yazar, hoşgelmiş.
    ayrıca (bkz: #3259834) iyiki gelmiş.
    #3279882 (templar, 16.04.2008 23:46)
  4. geri donusu hayirlara vesile olsun yazari.
    #3305620 (limon cicegi kolonyasi, 22.04.2008 22:48)
  5. (bkz: #3560664) entrysiyle anlatımda sadeliğin sınırlarını zorlamış duygularımızı dillendirmiş yazar.
    #3692278 (yallah camel, 20.07.2008 17:49)

© 2008 - uludağ sözlük

sifa otu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sifa otu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sifa otu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yugoslav futbolu » dissection » yapay zeka » hand in glove » ali kirca » tiamat » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » yar bana varmadi » o laflari atlattik dotunde sampanya patlattik » stifler » tuncelispor » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » dogru yanlis » orda durma » kapali olup okula girerken basini acan kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » allah » butun eski sevgilileri imha etmek » yemekten sonra sofrayi toplayan evli erkek » lilliputyen varsanisi » hipokondriyal sanrilar » yalnizlik » hastane daminda elektrosokla oynayan eski sevgili » baslik entry ve nick uyumu » kirik kumandanin bantini soken eski sevgili » yaran basliklar » damdan dusen eski sevgili » bilinen ucu bir aradalar » mikrosefali » tby bursa bulusmasi » uludag sozluk copcatanlik burosu