siezen 

kapat
  1. alm. *siz (sie) diye hitap etmek..

(bkz: duzen)
    #511724 (süpürgesiz cadi, 08.08.2006 06:31)

© 2008 - uludağ sözlük

siezen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. siezen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu siezen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hipnogojik fenomen » mangal yapan adamdaki gereksiz telas ve fedakarlik » izani yok » cocuklarla girilen diyaloglar » dayi yiyen diyaloglari » ayak bakimi » eyleme vurma » peugeot 307 » hela yerine wc diyen vatan haini » verememe sendromu » unlu birine benzemek » sedatifler » central bohemian region » mine g kirikkanat » recep tayyip erdogan in akrabasi olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hizli zap yaparken 1 sn de kanala karar vermek » mikropsi » o degil de bir erkut abi vardi noldu ona » yatakta cok iyi bir insan olmak » kasimda zirve baskadir zirvesi » these living arms » pazar gununden nefret etmek » entoksikasyon » ayak sagligi » seninki kac santim » cheapdeath » mirkelam » panic » tuvaletde kabinler arasi duet » pseudologia phantastica