siegfredi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. rocco siegfredi nin musluman olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

siegfredi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. siegfredi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu siegfredi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tikky mouse » thich quang duc » tansel colasan in emekli olmasi » futsal » serkan gedik » bionic commando rearmed » umut sarikaya » makao » alonso solis » kararti » ukrayna » hazreti muhammed » herzwerk ii » bon iver tarzi baslik acma rehberi » muzaffer eryilmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tuhh kahretsin » with the beatles » domaltip bafilemek » erkeklerin guzel kadin zaafi » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » istemezdim » sonraki blog » kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » merkez bankasi ndan once dovize mudahale etmek » mac bitti hala gol yiyoruz » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » barack obama » turban