sidik yaristirmak 

kapat
  1. maddi anlamda erkeklere özgü fakat manevi anlamda bayanların da iştirak edebileceği etkinlik.
    (sıçtırtma lamasına, 20.01.2006 02:27)
  2. boy ölçüşmek ve hararetli bir rekabet halinde olmak.
    nedense genellikle erkekler tarafından kullanılan bu deyim;"erkekten erkeğe,erkekten kıza" şeklinde baş göstermektedir.
    (asiti kaçmış kola, 01.03.2006 21:16)
  3. mecazi anlamı dışında, gerçek anlamda da uygulanabilen bir durumdur."hadi 2 birasına iddiaya girelim, kim daha uzağa yapabilecek bakalım" şeklinde başlar ve yarışmaya dönüşür.
    (crocus_cc, 31.07.2006 14:51)
  4. (bkz: rüzgara karşı en uzağa işeyebilen insan)ile yapılamayacak yarışmadır
    (rancor, 31.07.2006 14:54)
  5. her bokunu yarıştırma meraklısı insan türünün bu vücud atığını da yarış sebebi olarak kullanma olayıdır.

en çok ben bilirimden bi düzey yukarısı da en çok ben işerim olmalıdır herhalde...
    (meo, 31.07.2006 15:03)
  6. herhangi bir zenciyle yapılmaması gereken olaydır. hayır yenemeyeceğinizden değil, boyutlardan dolayı komplekse girme ihtimaliniz vardır. ama bir zenciyle yarışmanın avantajı da vardır, yenilirseniz oyun bozanlık yapmak için sağlam bir sebebiniz olur.

+ e benimkide o kadar olsa bende yenerim be abi ..
    (istanbul icin efkar vakti, 03.09.2006 09:54)
  7. bilgi ve kültür konularında tartışmanın ötesine geçip, egosunu tatmin etme derdine düşenlerin yaptığıdır.
    (abberline, 20.11.2006 01:22)
  8. herhengi bir yarışma. yarışmaya başlamadan önce, şartlar aynı olmalıdır.
    1-) rüzgarın şiddeti herkeze aynı olmalıdır.
    2-) hortumların başı aynı noktaya gelmelidir ki, hak geçmesin.
    (komikimben, 27.11.2006 12:10)
  9. şöyle bir şeydir; http://img411.imageshack....icturedeletedfile1ol0.jpg
    uzun olan benim tabi ki * bu konularda uzmanlaştım.
    (martilarisevenadam, 16.03.2007 00:54)
  10. sözlüğümüzde şu sıralar moda olan yarışma.
    (olur be, 07.06.2007 18:29)
  11. gereksiz, sebepsiz, bilinçsiz, gıcıklığına * eksi oy veren yazarın kendi kendine yaptığı şeydir.
    (filozofil, 16.03.2008 23:48 ~ 23:49)
  12. çok ta eğlenceli olan bir erkek çocuğu oyunudur. çocukken bayırdan aşağıya işeyerek yapılır. rüzgarın etkisiyle üstüne başına işemek bu oyunun kötü yanıdır. aslında olay kimin daha çok çişi geldiğiyle ilgilidir. çünkü ne kadar çişin varsa o kadar tazikli işersin. (bkz: yallah tayzik)

şimdi şu yazdıklarımı birde mecaz olan sidik yarıştırmayla eşleştirelim. sidik yarıştırmak çocuksu bir harekettir. üstünde fazlaca yorum yapmaya müsait konularda yapılır*. yalnış bir konuda sidik yarıştırıyorsan rezil olursun*. kimin daha fazla içinde birikmiş hırsı ve bunu destekleyen birikimi varsa o kazanır*.
    (macerayisevenadam, 11.04.2008 13:00)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sadettin kanyak » burning bridges » mamba » hayal » aklini kullanan gerizekali » cagdas yunan siiri » turk halkinin yuzde 60 i aptaldir » hollanda konsoloslugu » meme ucu killi kizlar » hurriyet in yalan haberleriyle cosan sozluk yazari » duzce guven » saat kac espirisini ureten kisi teslim oldu » kalcalari guzel oldugu icin mutsuz olan kadin » what a feeling » mad money » deli kizim uyan » gitmek » 12 eylul 1980 » ps 2 icin oyun tavsiye edilsin kampanyasi » gelinlik altina converse giyen zihniyet » gassal » kralice ikinci elizabeth » uludag sozluk un besinci neslini silmek » erkekleri anlamanin yollari » gay hakem » bilgisayar meraklisi gozluklu cocuk » suicide bomber » 502 » axxis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa