siddete meyalim vallahi sevgimden 

kapat
  1. sevgisini şiddet uygulayarak gösteren insan kişisinin davranış biçimini anlatan cümledir.
    #1776511 (rabbit, 16.06.2007 14:57 ~ 23:54)
  2. "hem sevmek hem dövmek" eyleminin tumturaklı hali.
    #1776540 (sonkuzu, 16.06.2007 15:03)

© 2008 - uludağ sözlük

siddete meyalim vallahi sevgimden başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. siddete meyalim vallahi sevgimden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu siddete meyalim vallahi sevgimden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» atlas deneyi » desmodus rotundus » year book yourself » muhalif oldugu icin silik olan yazar » osman pamukoglu » okeyde tas calarken darth vader a yakalanmak » 12 01 2007 » kaynima kaydim » polat alemdar in eroinman olmasi » ilk planor » kalabalik yerlerde sozluk okuyamamak » turkan soray » 22 kisiyle online olmak » birinci nesil yazitlari » rainer maria rilke » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozumona » alexandria stadium » tetikci » en iyi ikililer » ask sarsar » super mario bolum sonu bayragi » ask korkutur » bir populer kultur magdurunun ruyalari » prison break » ferigim » grup test » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » 25 yas sendromu » kacin buyuyor galiba » pera muzesi