siddet gerekcesi olarak hava durumu 

kapat
  1. rize vailisi tarafından yapılan açıklama.

Karadeniz'de son yıllarda yükselen şiddet olayları ve eğilimleri nedeni olarak Rize valisi, bölge iklimini gerekçe göstermiş.

(bkz: Devletim her şeyi bilir)

Buna göre birisi kalkıp , doğu ve güney doğu anadolu bölgesinde insanların pkk'ya katılmalarını , "kışın yaklaşık 4-6 ay kar altında olma" gerekçesi ile açıklamaya kalkarsa, bi siktir git diyen çok olur.

Ama iş başka bölgelere gelince hava şartları şiddetin nedeni olabiliyor.

Hava şartlarının insan psikolojisine etkisi tartışılmaz. Ancak bariz sosyal bir olayı hava durumuna bağlayarak açıklamak, devletin cinayetlerini örtbas etme çabasıyla eş değerdir.

X: Nerelisin abi?
    Y: Hııırrr. izmir.
    X: Niye kızıyorsun ki abi.
    Y: Dağlar denize dikte ondan.
    #2858394 (misisipikedisi, 18.01.2008 19:32)

© 2008 - uludağ sözlük

siddet gerekcesi olarak hava durumu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. siddet gerekcesi olarak hava durumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu siddet gerekcesi olarak hava durumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» electroviolence » active reload » polizei » la liga » cassio de souza soares lincoln » es cinsellik » sevgiliye msn sifresini vermek » bkz yazarligi » rektor atamalari » nicholas hooper a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games