sictim lan resmen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. resmen
  2. entry sictim
  3. resmen resim
  4. resmen asigim
  5. sictim gulmekten
  6. ben ona resmen asigim
  7. sanirim sictim
  8. resmen iskence
  9. resmen dondum kaldim
  10. resmen sevgili olmak

© 2008 - uludağ sözlük

sictim lan resmen başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sictim lan resmen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sictim lan resmen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ter atmak » fikir beyan edeni provokator sanmak » saanen kecisi » dusuk model cep telefonundan utanmak » yanlislikla evcil hayvana basmak » bilal simsir » muzik dinlerken kafa sallamak » a history of violence » tuik ile halkin enflasyonu arasindaki fark » zengin oldugunu belli etmek icin cabalayan yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games