sicmis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sicmis lan bu
  2. google in an itibariyle cok pis sicmis olmasi
  3. okuz sicmis teker bolmus
  4. anan seni dogurmamis sicmis
  5. seni anan benim icin sicmis
  6. almanya osurdu diye biz de sicmis sayildik
  7. anan seni dogurmamis sicmis arti hayvansin
  8. kargaya bokun ilac demisler denize sicmis
  9. hanim kos bizim oglan sicmis sivamis yine
  10. annen seni dogurmamis sicmis denilesi insan

© 2008 - uludağ sözlük

sicmis başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sicmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sicmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» milliyet » 1515 » ajitasyon » yalnizligin paylasildigi anlar » ak bok kara bok hepsi bir bok » dogu perincek » korpiklaani » fethullah gulen in microsoft u satin almasi » aura » varoslarda cocuk olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games