sicmamis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yemis yemis sicmamis

© 2008 - uludağ sözlük

sicmamis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sicmamis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sicmamis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 402 nolu sinifin cocuklari » polat alemdar in herkesin hatirini sorucam bakisi » bozulan uyku duzeni » richard ramirez » ben hep kendime cikan bir yokustum » sikerim boyle askin izdirabini » apollonia » it s too late » herild yani » cinayet isledikten sonra duvara yazi yazmak » kuzey irak » sevistigi evde esyasini unutan erkek » ilkokul hayati boyunca ismiyle dalga gecilen cocuk » berrak sudaki kirmizi balik » yalnizligi sevmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kadini seksi gosteren unsurlar » sac oynama aliskanligi » grigory petrov » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » tovarlak » la havle ve la kuvvete falan olmak » mulkiye » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » metroda cift kale mac yapmak » requiem for a dream » thinking substance » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » calculus » jean amerika nin salvaridir » bilgi yonetimi onlisans programi