sicakta 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sicakta yapilmasi gerekenler
  2. sicakta eriyen fondoten
  3. sicakta disari cikmak
  4. sicakta sicak harareti keser
  5. 40 derece sicakta is gorusmesine gitmek
  6. 40 derece sicakta dolmusta osuran insan
  7. sicakta beyni eriyen insan tipi
  8. bu sicakta aptal gibi giyinen insanlar
  9. 40 derece sicakta kirmizi isikta durmak
  10. cehennem gibi sicakta cay icen garip tip

© 2008 - uludağ sözlük

sicakta başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sicakta ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sicakta nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» maslak opet » pavor nocturnus » anne babaya her zaman siz diye hitap etmek » wyler » salvador dali » var misin yok musun » hellas » haybeden gercekustu ask » taipan » istanbul kizlari vs ankara kizlari » appetite for destruction » jerusalemm » telepati » stockholm » orijinalinden guzel olan coverlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayalleri ertelemek » fasist » berna ozturk » ats iki » birinci batarya » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » aura hiemis » leave me in hell » popstar alaturka » isleri kotu giden gammaz » sevisirken miyavlayan aptal kiz » sara thunebro » kopush fm » pisin biri » veysel bozkurt