siberr 

kapat
  1. uludagsozlukle tanismasina sebep oldugum
    eksi artik eskidi burda taze var kan diye gaza getirdigim
    sozluk yazari
    (cell-im, 01.02.2006 09:20)
  2. cell im tarafından uretilmis uludag sozluk'un ilk arka planlı temasi
    (cell-im, 22.04.2006 18:06)
  3. gezmekten usanmayan yazar, turkiye, avrupa ve amerika'yı karış karış beraber gezdiğim yazar. ama şimdi afrika kıtasına gözünü dikmiş az ama öz yazan ve daima faydalı entry giren yazar
    (cell-im, 19.05.2006 02:34)
  4. adına temalar yapılmış, korkulası yengemiz... * *
    (haznedaroğlu, 19.05.2006 02:47)
  5. severek okuduğumuz sempatik yazar
    (cell-im, 19.05.2006 02:50)
  6. kredi kartı limitlerini sonuna kadar kullanan ve her ay limitleri yükselen yazar. en son girişiminde 40 milyarlık arabayı kredi kartıyla bana satarlar mı diye soran kişilik.
    (cell-im, 19.05.2006 02:52)
  7. 2000 entry'im sen ol istedim.
    (cell-im, 16.07.2006 12:20)
  8. siber ayrıca bir arkadaşlık,yavuklu bulma sitesidir.saçmanın saçması cahil insan topluluğunun kavuşma yeridir.
    (gecesi, 16.07.2006 13:53)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» uludag sozluk futbol takimi » ali sami yen e getirilen aslan » ozalp in tarihi eserleri » avret yerine bakmak korluge sebep olur » fasist romantik tandans » arap zihniyeti esiri turkler » dursun ali erzincanli » demirbas » meretec » rte nin ne yapiyorsun sorusuna cevaplari » besiktas » mongol » turkiye nin tarihi eserleri » yaran videolar » hatunlarin efendi erkek yerine pic tercihi » insaattan ytong araklamak » viii henry » kol boregi » nuovomondo » kuzu bayrami » kahkaha atmak cok kotu » dragonfly » adlari bilinmeyen tas hatunlar » michael romeo » 14 mayis 2008 glasgow rangers zenit maci » bu ne lan » kubbet ul islam » o degil de » desti izdivac a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa