sibel can in mangalla yakalanmasi 

kapat
  1. ŞOK ŞOK ŞOK... sibel can otel odasında ibrahim tatlises'le mangal yakarken yakalandı. mangalı saç kurutma makinesiyle yelleyen ibrahim tatlıses 'in "aman melekem kavur balıkları" diye seslendiği ünlü şarkıcı sibel can uludag sozluk kameralarına şok açıklamalarda bulundu! "artık tangamla değil, mangalımla gündemde olmak istiyorum" diyen can eşine uludağ sözlük ekranlarından mesaj da göndermeyi ihmal etmedi.*
    (yasak merve, 14.07.2006 15:30)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» guldur gul » kumru » madem gidiyorsun copu de gotur » pierre joseph proudhon » when i fall in love » google ofisleri » balikesir » ritim » wulfgar » ruslar in dunyaya kazandirdiklari » tayfa » styx » kotu kizlarla flort rehberi » ne » still got the blues » kadinlarda erkeklerden farkli olan genler » 06 zps 52 » abdulhamit in tahttan inisini kutlayan masonlar » allah a inanmama sebepleri » sorma » laiklik » robinson crusoe ve cuma » salim basol » oral seks » cirkin kizlarin makyaj yapmasinin anlamsizligi » igrenc espriler » hayalleri ertelemek » awake » yaran fotograflar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa