shunketsu 

kapat
  1. 3.nesil yazar, aynı zamanda izmir sozluk ile tanışmama vesile olarak içimdeki yazarı keşfeden* insan.
    (212 fugu, 12.01.2007 15:51)
  2. en mükemmel 3 gıda mühendisinden biridir. zirvede bir kaç konuda değişik konularda tartışmışlığımız oldu. ayrıca bu kadar iyi bir gıda mühendisi ama ya biraz midem gurulduyor gibidir. sanki bira bozukmuydu be abi?
    (markasiz, 28.01.2007 03:50)
  3. kendisiyle guzel sohbetler kurdugum, arka tarafta goze carpan yazarlarımızdandır. muhtesem uclulerin shunketsusudur.
    (Derek, 28.01.2007 04:06)
  4. öncelikle süper yaptınız da geldiniz. arka tarafta güzel muhabbetler geçti aramızda. gerçi şapkasını çıkarsa yüzünü daha iyi görebilecektik de olsun. bundan sonraki zirvelerde de görmek istediklerimizdendir. bu arada, evet yapıcaz maçı.
    (cagdas, 28.01.2007 12:49)
  5. sen kalk hasta yatağından katıl zirveye sonra seni masanın bir ucuna atsınlar olmadı haklısın hepimizin acemiliğine geldi böyle oldu. *
    oturma düzeninin daha düzgün ayarlandığı zirvelerde görüşmek üzere...
    (cece, 29.01.2007 11:02 ~ 11:03)
  6. dört sene önce okulun ikinci haftası tanıştığım ve o günden itibaren yaz okulu, kış okulu, gnctrkcll indirim günü demeden ve hatta online oyunda bile o server senin bu server benim demeden beraber takıldığım *, okuldaki beşinci senemide beraber geçireceğim; kanka ,kanca, klan başkanı, sınıf arkadaşı ve her şeyden öte dürüst insan, adam gibi adam, iyi dost.
    (212 fugu, 04.02.2007 02:15)
  7. dört senedir her allahın günü gördüğüm fakat üç senedir böyle yakın olduğum için arada kaynayan bir seneye üzülmeme neden olan dostum. çok ilerde terslik olur da görüşemezsek, şu ünivesite günlerini andığımda, bu zamanları benim için anlamlı kılacak az sayıda kişiden biri.
    (tenpura, 13.02.2007 06:22)
  8. tesadüfü kişilik benim için. *
    (elekut, 16.06.2007 13:29)
  9. ayarmatör yazar.

(#1784640)

- ahaha -
    (oumar, 18.06.2007 13:09)
  10. bu yaz sıcağında faranjit olmuş yazar. kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum... * *
    (212 fugu, 10.07.2007 22:46)
  11. "doğum günün kutlu olsun" denilesi yazar. * *
    (212 fugu, 25.07.2007 21:48)
  12. değiştirdiği imajıyla hoş sohbet insan. keşke tayfanı da getirseydin dedim. her birinin ayrı hikayelerde olduğunu söyledi. kendini getirdiği için bizi şereflendirdi. nice zirvelere.

(bkz: yaz da bitiyor anasini satiyim zirvesi)
    (markasiz, 09.09.2007 12:01)
  13. zirvede en çok muhabbet etme imkanına sahip olduğum sohbeti hoş yazar. iyi ki tanıdım bir daha ki zirvede görüşmek üzere.
    (dimarzio, 09.09.2007 15:03)
  14. lost izleyenler su sacma teoriyi bilirler elbet ancak ; iste ben bu adamla baglantimi buldum aramizdaki baglanti , kokorecci ferdidir.

ferdi esrefpasada giderken sagda dönerken solda otobüs duragi arkasinda sizi bekliyor. harbi sütr kuzudur.
    (bu nick tam yirmi bir harf, 09.09.2007 22:28)
  15. zirve boyunca muhabbet etme imkanı bulduğum hoş sohbet yazar. kendisi mühendis adayı değil, bilakis mühendistir. yolculuk ve zirve boyunca edilen muhabbetler ilerki zirveyi dört gözle beklememizi sağlamıştır.
    (sadirvan mehmet cadiroglu, 10.09.2007 19:23)
  16. bir ömür boyu peynir yememis insan.
    (bu nick tam yirmi bir harf, 29.10.2007 11:13)
  17. (bkz: ultraslan)
    (fiftyfifty, 28.01.2008 14:31)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» burn » still got the blues » deniz ulke aribogan » geceyedir kusmelerim » paranin satin alabildikleri » a bout de souffle » aferin cok iyi dusunmussun » cemalnur sargut » blood of hatred » kurtulusun yasli nufus sorunsali » sirri sureyya onder » 16 mayis 2008 eskisehirspor diyarbakirspor maci » moliere icin » kullerinden dogmak » windows yardim ve destek merkezinden medet ummak » naber seker » nocioni » chrome vanadium » tugba ekinci » cien anos de soledad » bana soz ver » dil hapishanesi » madem ermenisin istemeden vermelisin » biraz eglenmek ister misin tatlim » giden sevgilinin arkasindan bakakalmak » titre oligarsi parti cephe geliyor » yumsak diye sakiz cignenen yildiz reklami » etimesgut » ancient devil worshipping a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa