show tv prime time 

kapat
  1. Bir dönemin liseli gençlerinin erotik filmlerin, resimlerin günümüzdeki kadar yaygın olmadığı, rahat ulaşılamadığı bir dönemde Show TV'de Emanuellaları, Justin'leri seyrettikleri sırada, filmin en heyecanlı yerinde giren sinir bozucu reklam; "dırır dırır show tv prime time da yine bir numara", bu iğrençlik Reha Muhtar'ın nerde bu devlet seslenişleri ile sürmekteydi. Nerde o, uğraşan, çabalayan gençlik, heyy gidi günler hey.
    #147641 (dahii, 03.04.2006 20:02)

© 2008 - uludağ sözlük

show tv prime time başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. show tv prime time ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu show tv prime time nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» get up » zehra vakfi » bugun benim dogum gunum » rainer maria rilke » a nick » saray helvasi » bilgi yonetimi onlisans programi » oasis » kominist » can yucel cevirisi » ve insan muzigi yaratti » ciris otu » turk televizyonlarindaki cadili diziler » sozlukteyken cisin gelmesi » minibuscu laflari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gulen karaman » davidoff » hocaya tavir alan ogrenci » ted bundy » jet motoru » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » turk silahli kuvvetleri » bir de sen gitme » amc » herzwerk ii » dp perfumum » bugun ustun tatar irki icin ne yaptin » tretuvar calismasi » banyoda yapilan salakliklar