shawnshank 

kapat
  1. dünyanın ne kadar dar olduğunun isbatı olmuştur kendisi. sözlükte ilk kez şahsen tanıştığım biriyle karşılaştım. sağlam bir kalemdir kendisi. yarım saatlik edebi konuşmuşluklarını dinlemişliğim vardır.
    #706940 (palta, 07.10.2006 20:38)
  2. (bkz: the shawshank redemption)
    #1300881 (micro cuts, 13.02.2007 22:50)
  3. peygamber efendimizin veda hutbesini sözlüğe yazarak bizleri mutlu etmiş yazar. teşekkür ederiz.
    #1692135 (desiree, 27.05.2007 11:51 ~ 11:52)

© 2008 - uludağ sözlük

shawnshank başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. shawnshank ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu shawnshank nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» facebook » perseverasyon » lumpen » ekstrem » dua eden eller » gordon s gin » ahmet hakan coskun » yar bana varmadi » bc brno » bosver » sozluk yazarlarinin cok kolay galeyana gelmesi » sergen yalcin » asik olunca surekli gulumsemek » saturnine » telefonunu vermeyen sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » last fm » landau kleffner sendromu » zubeyde hanimin sir vasiyeti » kemal sunal replikleri » frotorizm » halklarin kallesligi » kizina sevgilinle aran nasil diye soran baba » basimi ortuyorum beynimi degil » doper » ideal tiki » verbijerasyon » yarak kafali » kendini super seksi sanan erkekler » allah » isletme