shaquille o neal shawn marion takasi 

kapat
  1. phoenix suns ve miami heat arasinda yapılmış olan shaq karşılında shawn marion ve marcus banks in miami ye gittigi takastır.
    #2966228 (ersin, 07.02.2008 17:05)
  2. phoenix suns için run n gun* taktiğinin sonu,miami heat için ise pivotsuz kaldıklarının göstergesidir.
    #2966269 (shaqmarion, 07.02.2008 17:13)
  3. phoenix'in kısa takım olmaktan sıkıldığını gösteren takastır.ancak takımın yaş ortalaması baya bir coşmuştur.umarız bu sene şampiyon olurlarda hem biz iyi maçlar seyrederiz,hemde shaq bir yüzük daha götürür.
    #2971289 (d@nte, 08.02.2008 14:59)
  4. basketbolu, daha doğrusu nba denen emperyalist ligi* uzun zamandır takip etmeyen bu bünyeyi heyecanlandırmamış takastır. amare*'nin daha fazla dinlenme imkanı bulması için shaq işe yarayacaktır ama takıma öyle aman aman bir katkı yapacağını düşünmüyorum**. hatta takımın o alışılagelmiş oyun sistemini de bozacağından shaq'ın zararı bile olur diyorum. shawn marion bence çok önemli bir oyuncuydu, onun eksikliğini hissetmemeleri de mümkün değil. bu arada miami de belki shawn marion'ı alarak iyi bir iş yapmış olabilir ama hangi akla hizmet shaq'ı gönderiyorsun, shaq gidince pivot kim olacak. Alonzo Mourning, MArk Blount ve Joel Anthony müthiş bir üçlü zaten. Her iki takım da bence bu takasla zarar etmişlerdir.***
    #2971344 (kemalturna, 08.02.2008 15:09 ~ 15:29)
  5. phoenix suns için intihar anlamına gelebilecek bir takas. evet shaq'ın dominantlığı, gücü, yırtıcılığı bu yaşında bile tartışılamaz, şüphesiz ki nba'in en efektif isimlernden biri. ancak fast break'e dayalı oyun sistemi, 13sn gibi hücum etme ortalamaları bulunan phoenix'e shaq'ın hangi alanda katkı yapabileceği muamma. eğer düzenli olarak oynatılacaksa tamamen shaq üzerinden tememllenen bir oyun sistemi yaratması gerekecek di'antoni'nin. o da ne kadar verimli olur eldeki oyuncularla muamma. ya da buna değer mi?

üstelik phoenix'e shaq'ın eşşeksel kontratı kaçmış bulunuyor. bu şartlar altında, dışarıdan görülebildiği kadarı ile phoenix'in pek de yararına gerçekleşen bir takas gibi durmuyor. 10 sene önceki shaq olsa amenna.
    #2971386 (tuzluksuz hiyara kosan, 08.02.2008 15:14)
  6. Miami avantajlı çıktı mı bilemiyorum ama kesinlikle Phoenix'in zararlı çıktığı takastır. Zaten Amare varken Shaq'e ne hacet?
    #2971400 (ENES, 08.02.2008 15:16)

© 2008 - uludağ sözlük

shaquille o neal shawn marion takasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. shaquille o neal shawn marion takasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu shaquille o neal shawn marion takasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» faroe adalari » urolagni » gelin damat fotograflari » red right hand » sara thunebro » bir derdim var yasanmisliklari » telefonda nasilsiniz diye sormak » guitar asylum » tuncelispor » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » panic » aerius nasonex kloroben uclusu » 6 ayda bir dama cikan eski sevgili » yaratan rabbinin adiyla oku » olasiliksiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dam ustune cul seren eski sevgili » yedi iklim » yuksek sakatat » eski sevgiliye vurayim done done gitsin » sevgiliyi helikopterle gokdelen damindan almak » salak forward mail kullanarak din e saldirmak » kirmizi kursun kalem » yakisikli gosteren ayna » eksi sozluk » kaan » ali yildirim » farmakodinamik » kuzu devirmek » timas yayinlarinda cikan dunya klasikleri » othello