shaolin rahibi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yilan rahibi
  2. shaolin
  3. shaolin tapinagi
  4. shaolin soccer
  5. shaolin rahipleri
  6. shaolin soccers
  7. mortal kombat shaolin monks
  8. tarkan filmlerindeki shaolin rahipleri
  9. shaolin tapinagindaki kendini bilmez rahip

© 2008 - uludağ sözlük

shaolin rahibi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. shaolin rahibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu shaolin rahibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yemek yemenin ilkellik olmasi » arcil ve sota » doomsday » bekliyorum » sacriter » thinking substance » vassili zaitsev » kizlik zari » kadinlari anlayamamak » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » kivikocan » metalist kharkiv in real madrid ayarinda olmasi » 24 yasinda ergenlige girmek » till there was you » turgay bahadir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » burkay » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » alexandria stadium » pihlamurlar yazip 3980 e gonderen suursuz sevgili » kullenen ask » okuyup begendigi entrinin kendinin olugunu gormek » oleceksin kopek » seri katil oldurmek » recep ivedik 2 » olasilik » hama » baykal in sicilinin erdogan a gore tertemiz olmasi » kulina » palm mute » arkadasinin ensesine saplak atan penguen