shao kahn 

kapat
  1. mortal kombat taki babatorik bir karakter.oyunun tüm serilerinde mevcuttur.
    #1612162 (orloff, 05.05.2007 23:40)
  2. mortal kombat 1'de seyirci olarak, 2'de ise son adam olarak karşımıza çıkan karizmatik abimiz.

yazık ki çevrilen filmde hafif dongoz bir tip olarak lanse edilmiş, karizması oracıkta bitirilmiştir.
    #1612173 (yesugey, 05.05.2007 23:42 ~ 23:44)
  3. mortal kombat trilogy'nin son karakteridir. motaro'dan sonra karşılaşılır. yenmek; güven, özveri ve tecrübe ister.
    #1612191 (faati, 05.05.2007 23:46)
  4. mortal kombat in ilk versiyonunda, kusu kalkmaz dede versiyonundayken - ve shang tsung - adi ile, sonralari mortal kombat 2 de bu isimle anilmaya baslanan ve de, oyun sonu elemani olarak da$$ah sayisi artirilmis, mortal kombat karakteri.
    #2767057 (faidelibilgi, 30.12.2007 15:57)
  5. noob saibot ile flawless victory yapmanın son derece basit olduğu abimiz. ama ondan bir önceki motaro belli bir uzaklıktan fırlattığımız bulutları bize geri gönderdiği için adamın ömründen ömür götürür geçene kadar. asıl son karakter motaro'dur benim gözümde.
    #2767085 (rapper ninja, 30.12.2007 16:03 ~ 29.01.2008 19:17)
  6. mortal kombat ultimate oyununda bir vurusu damage'in 4'de 1'ini götüren karakter.
    #2767381 (Halitkin, 30.12.2007 17:22)

© 2008 - uludağ sözlük

shao kahn başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. shao kahn ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu shao kahn nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bana bir koca lazim o da bu gece lazim » barack obama » bez bebekciler ve prenses perfinyacilarin farklari » musaaden olursa ben gidiyorum » erdal guney » 80 lerde cocuk olmak » 3 telli bass gitar » hakan aysev » asil tendonu kopsa stad inlermis » pes 2009 » ask kahreder » sac oynama aliskanligi » sozluk yazarlarindan aforizmalar » mahser i cumbus » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » evrim teorisi » deniz fenerini unutmayin » ozru kabahatinden buyuk » jiriskop » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » don kisot » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin » erkam » halusinasyon » nefesim nefesine » ergenekon » sinan engin bilgisiyle istifa etti » aksam olmus yahu » ilkokul hayati boyunca ismiyle dalga gecilen cocuk » imhotep