shakira 

/ 3
kapat
  1. hali hazırda bir seks kasedi piyasaya sızmak üzere olan kolombiyalı şarkıcı.

(bkz: haydin torrentçiler rastgele)
    (bkz: görüntüye bana ulaştırana 100 bin lira veriyorum) *
    #3245692 (beyazyelkenli, 08.04.2008 16:01)
  2. hakkında çıkarılan seks kasedi olayının *, fanları * tarafından çıkarılmış nisan bir şakasından başka birşey olmayan sanatçı. ha illa seks kasedi çıksın diye bekleyecekseniz gidin paris hilton'dan falan bekleyin, eli yüzü düzgün insanlardan değil. *
    #3370261 (friday night, 08.05.2008 01:40 ~ 02:16)
  3. shakir'in -e hali.
    #3370357 (hayirli kismet, 08.05.2008 02:13)
  4. dinlediğim tek yabancı solist. inanılmaz bir ses tonuna sahip oldugunu düsünüyorum. konseri olsada gitsek.
    #3632036 (aclik kader olamaz, 07.07.2008 14:18)
  5. Shakira Isabel Mebarak Ripoll, (d. 2 Şubat 1977, Barranquilla, Kolombiya) ya da kısaca Shakira, Lübnan asıllı Kolombiya'lı şarkıcıdır. 90'ların sonuna doğru patlama yapan ve Jennifer Lopez'in başı çektiği Latin pop müzik furyasında önemli isimlerden biri olmuştur. Özellikle yarı Arap yarı Latin figürü danslarıyla insanların beğenisini toplamıştır. Aynı zamanda beste de yapan sanatçı 5 kez Grammy ödülü almıştır.

Shakira aynı zamanda Kolombiya'da faaliyet gösteren Pies Descalzos adlı bir sivil toplum örgütünün kurucusu ve onursal başkanıdır. Ayrıca hala üniversitede okumaktadır. Çünkü öğrenmeye çok meraklıdır. Shakira insanlara Kolombiya gibi az gelişmiş bir ülkeden bile bu kadar başarılı bir insanın çıkabileceğini kanıtlamıştır. 6 yaşında ilk bestesini yapmıştır ayrıca 140 lık IQ'su ile ne bir sanatçıda zekanın olması gerektiğini bize fazlasıyla göstermiştir. Danslarını büyükannesinden öğrenmiştir. Ayrıca Shakira, içki ve kahve içmiyor, 3 kız 4 erkek kardeşi var, çikolataya bayılıyor, Portekizce, italyanca, ispanyolca, ingilizce ve Arapça dillerini çok iyi konuşuyor.
    #3632070 (aclik kader olamaz, 07.07.2008 14:23)
  6. abi üst üste girdiğim 3. entry, bu kadını anlatacak kelimeleri bulmuş değilim, öyle bişey işte.

geç farkettim, tez sevdim derler ya,

aynen öyle işte.

(bkz: shakira keske türk olsaydın.)
    #3634962 (aclik kader olamaz, 08.07.2008 00:44)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

shakira başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. shakira ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu shakira nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahir tetanisi » yeni ogrendigi cumleyi herkese soylemek » dindarlarin islami surekli benzetmeyle betimlemesi » arabanin benzini icmesi » phoibos apollon » hasan sabbah » terli ve kirli » lara » turk telekom un google a erisimi engellemesi » hikmet karaman a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci