shadowise 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 18.01.2008 23:53)
  2. yeni bir yazar.hoşgelmiş.
    nicklerimiz de benzer oh yeah!
    (shadowkiss, 16.02.2008 03:05)
  3. #3220693 nolu girdisiyle noktayı koymuş yazardır.
    (zuvvar, 02.04.2008 02:25)
  4. öz yazan, az kasan ama tam bozan entrylerinin aynen arkasında olduğumu belirtmeden onlara olan iyi eleştrilerimi sunamayacağımı farkettiğim, devamını ailecek beklediğimizi her defasında ilettiğimiz farsaymasını istediğim yazar kardeşim.
    (chemsuk, 14.04.2008 13:17)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hop dedik ayhan » acele bir degisime ihtiyac duymak » ayip denen bir sey var » warez bb org » kara duzen » chun li nin donunu gormek icin yep yep cektirmek » sevgiliyle sarilip cirilciplak uyumak » biometrik resim » iki yabanci » paul scholes » beni yak kendini yak ama kediyi yakma » alkis agasi » samo » derste uyuyan hoca » titre oligarsi parti cephe geliyor » hypnogaja » kahvehane televizyonunun onunden gecmek » sanitabant » rus edebiyati » iyilik yaptigini herkese duyurma istegi » yaran msn nickleri » omer hayyam » preeklampsi » moliere icin » beni birakma » kur an okunurken sandalyede oturan first lady » grace park » i thought i knew it all » odtu kutuphanesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa