sezercik kuzey irak ta 

kapat
  1. sezercik aslan parçası filmiyle Kıbrıs'ta yaşanan vahim olayların üstesinden gelmek için asker olup silaha sarılan, rum çocuklarla kavga eden, tecavüze uğrayan bir anneyi tecavüzden kurtaran ama ölümden kurtaramayan yine de çocuğunu yaşatmayı başaran, ordudan rütbe dahi alan bu eşsiz kahramanın bu aralar çevirmesini beklediğimiz filmidir, yüreklerimize su serpecek iyi olacaktır..
    #648503 (xiphoideus, 19.09.2006 16:40)
  2. "bizim polat alemdar orada, sezer lübnan'a gitsin" denilerek desteklenesi film.
    (bkz: Gurur okşayan filmler)
    #648522 (BlindGuardian, 19.09.2006 16:45)
  3. konusu, sezerciğin hükümet tarafından çıkarılacak gizli bir kararname ile kandil dağındaki teröristleri yok etmesi olabilecek bir film projesidir.Ayrıca filmde şöyle diyaloglar yaşanabilir;
    *Sezecik, topla mahalle arkadaşlarını gidin şu terörün kökünü kazıyın.
    +tamam, amcalay ben şimdi toplayım herkesi..
    *bu arada sezer annenden babandan izin al emi, gitmeden önce.
    +babam yok benim, ama fotoyafı vay, baaakk..hem ne yani sizin de babanız ölse siz de mi piç olcaksınız..
    *Yok sezer sen bizi yanlış anladın öyle demek istemedik, neyse hadi yiğidim yolun açık olsun..
    #648526 (xiphoideus, 19.09.2006 16:47)
  4. kezban pariste filmine rakip olarak cekilebilecek bir filmdir.
    #648530 (pelin, 19.09.2006 16:47)
  5. aysecik'in çektiği çilelerin katlanmasına yol açabilir.kızcağız küçüklüğünden beri rahat yüzü görmedi, bi de asker bekleyecek şimdi...*
    #648789 (timsah, 19.09.2006 17:59 ~ 18:30)

© 2008 - uludağ sözlük

sezercik kuzey irak ta başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sezercik kuzey irak ta ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sezercik kuzey irak ta nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yalnizligin anlasildigi anlar » en guzel kizlarin ankara da olmasi » cengiz imren » e » emre can » redciyiz biz » elif safak » seri eksi oy veren ibne olmanin hazzi » iyi aksamlar sevgili basketbolseverler » baslikta sark kurnazligi yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games