sezer kuran i abdestsiz mi tuttu 

kapat
  1. habervakti.com'un son bombası. Zaten vakit zaman gibi bir isim taşımasından hangi kesime hitap ettiği belli bu sitenin de. Sezer Kuran'ı eline alırken abdestli miydi değil miydi gibi bir polemik yaratmışlar. Ey namuslu arkadaşlarım. Siz insanlara iftira atarken abdestli miydiniz peki? Sizin seçtiğiniz başbakan ihaleleri yol arkadaşlarına! dağıtırken abdestli de ne oluyor? Ülke ileri mi gidiyor? Sezer'in dini hayatıyla ilgili seçimleri size mi kaldı? Siz kimsiniz ki kimi sorguluyorsunuz? iran'da size çok sıcak gelecek bir rejim var,ananızı da alıp gidebilirsiniz. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Laik ve demokratik bir cumhuriyet. Cumhurbaşkanı ise devletin bir numaralı temsilcisi. 20 Milyon kişinin oy vermesiyle iktidara gelen bir partiden,her gün yeni pot kıran bir partiden çok daha büyük güven verdi halkımıza.
    #332884 (karanlikta, 09.06.2006 22:49)

© 2008 - uludağ sözlük

sezer kuran i abdestsiz mi tuttu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sezer kuran i abdestsiz mi tuttu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sezer kuran i abdestsiz mi tuttu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tetragrammaton » benim hic rocker sevgilim olmadi » dayan yalnizligim » turklerin pipilerinin 12 inc yani 30 cm olmasi » kiss fm » stewie » kara sovalye yi dublajli izleyen adamin pismanligi » onlar anadolu cocugu da biz orospu cocugu muyuz » fc zenit » oyle bir sicmak ki gotun yirtilmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games