seylerin sekli 

kapat
  1. efendim seylerin sekli taksim aksanat'ta izleyicilerin beğenisine sunulan ilginc otesi bir tiyatro oyunudur. şöyle ki; oyun 4 kişiliktir mekan belirsizdir. neden derseniz, oyun ilk önce 2. katta başlıyor aradan 10-15 dk geçiyor, 3. kata çıkıyorsunuz, çünkü dewamı orda. son 10-15 dakikasını da kafeteryanın yanında yapıp bitiriyorlar. ben ömrümde böle şey görmedim.

Aşkın ve sanatın birlikte irdelendiği bu çarpıcı oyun, aynı üniversitede okuyan iki çiftin karmaşık ilişkilerini gözler önüne seriyor.

çeviren: mehmet ergen
    oyuncular:
    bartu kucukcaglayan (binbir gece'deki gani)
    esra bezen bilgin
    betul cobanoglu (biz size aşık olduk'ta oynuyordu bu abla)
    deniz celiloglu

genel olarak çok eğlenceli ama final olarak trajik olan ve şiddetle izlenmesi gereken bir oyun.
    oyundan sonra gelip size meyve suyu dağıtmaları ve fikrinizi sormaları(nasıl beğendiniz mi vs) pek alışıla geldik olmadığı için de ayrıca bi hoşunuza gidiyo.
    (jynxcello, 30.12.2007 22:48 ~ 23:12)
  2. çeşit çeşittir.
    (cimilli ibo, 30.12.2007 22:57)
  3. kay değiştirme fikrinin aynı oyunun ingiliz versiyonundan çalıntı olduğu söylense de başarısı yadsınamaz oyun.
    (lord henry, 09.05.2008 20:26)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» arap zihniyeti esiri turkler » muradiye nin tarihi eserleri » sari sendika » friend request » gachayim » the first cut is the deepest » balayi » bitlis in tarihi eserleri » jean paul sartre » ayabakan » emo turkey » islam sosyolojisi » cimlere basmak » nihilist en asil duygunun insanidir » kandira nin tarihi eserleri » premonition » avalon » tanrinin ulkesinde rabbinin korumasinda » karsit gorusten dost edinmek » kronik kuzu » obituary » right place wrong time » soru baslik soru olarak tanimlanir cevaplanmaz » omur gedik » mike d antoni » seyh ahmet cam nameti » en begenilen yazar nickleri » fisfis ismail in oscar almasi » olympique lyonnais a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa