seyirlik degil omurluk olsun 

kapat
  1. *
    evlenilecek kişinin beden değil, ruh güzelliğinin önemli olduğuna vurgu yapan deyimdir.
    #1646034 (zaknafien, 15.05.2007 13:32)

© 2008 - uludağ sözlük

seyirlik degil omurluk olsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seyirlik degil omurluk olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seyirlik degil omurluk olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arkadasinin ensesine saplak atan penguen » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » kapitalizm can cekisiyor marx bize gulumsuyor » istanbul evleri » savas ve kadin » vesselam » salma hayek » monaco » frikigin cift vurusa donusmesi » no poetry » kaybetmek esraridir olmanin » olmek istemek ama olememek » evli bir erkekle yatmak » cooler than jesus » dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » penisin var derdin var » silikon yorgan » football » vanti lator » bana bir koca lazim o da bu gece lazim » stephen appiah » kork bizden » melda irmakkesen » alparslan erdem » lumpen burjuva » 80 lerde cocuk olmak » sikerim boyle askin izdirabini » hayat memat meseleleri » ergenekon