seyirci top 5 

kapat
  1. tv makinasinda programın başında verilen mükemmel anlar serisidir.

tiplerin çoğu artık istiyerek çıkmak için el kol sallıyıp gay rolleri yapsada yinede herkesi yere yatırıyorlar.
    #1851144 (MidNiGhT, 02.07.2007 01:38)
  2. genelde kendilerini götermek isteyen liseli ergen kızların ve oturmaktan beyinleri uyuşanların girdikleri liste.. okan bayülgen de listeyi sempatik göstermeye devam ettikçe millet daha da kasacaktır arkadan...sonra da kızıyo 'millet şebeklik yapmayın' diye...beni methetme kardeşim bana para ver..
    #1851184 (filleri kurtaran adam, 02.07.2007 01:44)

© 2008 - uludağ sözlük

seyirci top 5 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seyirci top 5 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seyirci top 5 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» berkoz egemen » ocalan yuz akimizdir » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » ilkokul boyunca ismi yanlis telafuz edilmis cocuk » ihsan oktay anar » marrone » turkan soray » golf kuvvetleri komutanligi » kar yagarken dinlenecek sarkilar » secret heart » polat alemdar in kafasiyla 7 tane yarmayi dovmesi » agizdan kan gelmesi » olsa verirdim » erkam » sozluk yazarlarindan vogon siirleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jakob van hoddis » serkan gedik » monaco » kulina » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » nemfomani » yedi jedi birlesip darth vader a girmek » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » hama » cennetin katlari » simone simons » varille petrol almak » hefeweizen » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler