seyhan anadolu lisesi 


kapat
  1. adana seyhan ilçesinde, seyhan baraj gölü kenarına kurulmuş, eski müdürü oktay girgin'in deyimiyle "akdeniz'in incisi" olan, hayatımın en güzel 7 yılının geçtiği, 2002'de mezun olduğum okul.
    #172609 (tusu, 16.04.2006 03:00)
  2. (bkz: sal)
    #172613 (kemalettin şentürk, 16.04.2006 03:03)
  3. anadanın en güzeL manzarasına sahip oLan yegane okuL...
    hergün göL manzarası yeşiLLik içinde.
    ortamı müdürü ve okuyanLarıyLa -bir zamanLar ki müdürün değimiyLe- akdenizin incisidir.
    hayatımın en güzeL seneLerini yasatan o muhtesem okuL...
    hiçbirseye güLmez oLdum
    nerde simdi o Lise yıLLarı
    düşündükce ağLıyorum
    o güzeL anLarı...
    dostLukLarın sonsuz oLduğu okuL.
    (bkz: sal 2004)
    #260720 (voLcan, 19.05.2006 12:09 ~ 12:10)
  4. artık resmen ceas diye anılması gereken, seyhan anadolu lisesi adını eski adana erkek lisesi anadolu bölümü alan okul.
    #1046456 (blitzkrieg, 24.12.2006 00:25)
  5. öğrencisi olmaktan memnun olduğum, hayatımın güzel yıllarını geçirdiğim güzel lisem. dilerim ki yaradan, herkese böyle bir okul nasip eylesin.

    edit: ne kadar vefasız olduğumu farketmemi sağlayan okuldur. zira 4 yılım bu okulda geçmiştir. beni yetiştirmesine karşın, benim onu 2 satırla geçiştirmem elbette insafsızlıktır, ihanettir. *

    ne de güzel manzarası vardır, saatlerde izlenilesidir. hocalar şeker gibidir.*
    öğrenciler sosyaldir. mezunlar günü olayına girmişlerdir. öss başarısı da oldukça yüksektir. bu da okulun daha cazip hale gelmesini sağlamaktadır.

    benim için aile geleneğidir. gerek sal '04 mezunları itibariyle, gerek sal '03 mezunlarıyla, son olarak sal '06 ve sal '09 mezunlarıyla pekçok yakınımın mezunu olduğu okuldur.

    son dönem ortaya çıkan dinci okul imajına rağmen, hala çok sevdiğim ve seveceğim okuldur.
    #4411315 (abazin kor kazi, 24.12.2008 22:34 ~ 16.01.2009 21:31)
  6. artık ceas anadolu lisesi olmuştur; bu isim ise sanki başka isim yokmuş gibi, dandik bir anadolu lisesine verilmiştir.
    orijinali için (bkz: çeaş anadolu lisesi)
    #4618300 (icimdeki deniz, 31.01.2009 21:15)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

seyhan anadolu lisesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seyhan anadolu lisesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seyhan anadolu lisesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about seyhan anadolu lisesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.