seyh mahmut turki 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turki ne lan
  2. turki
  3. kamus i turki
  4. ili turki dili
  5. turki devlet
  6. turki i basit
  7. turki cumhuriyetler
  8. turki mi turk mu sorunsali
  9. buyuk seriati turki cumhuriyeti
  10. turki cumhuriyetlerin eurovision a katilmasi

© 2008 - uludağ sözlük

seyh mahmut turki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seyh mahmut turki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seyh mahmut turki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » bizden kacmaz kameralari » radyo uludag » sozluk yazarlarindan vogon siirleri » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » solo test » habu diyar » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek » genelkurmay i yipratmayan tek sey » bolgan » you really got a hold on me » siir kadindir » anne ben kimim » dibi dibi rek » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » domaltip bafilemek » turk solu » moderator bizim siparis nerde kaldi » silikon yorgan » year book yourself » osman pamukoglu » uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » dalgaci mahmut » imper » star gazetesi » istanbul da yasama vergisi » walter cronkite » yavuzhan » bekaret onemsizdir diyen erkek » turkiye de internet sozluk kulturu