seybn 

kapat
  1. Sözlüğe çok şey katacağına kesinlikle inandığım, gerçekten kaliteli, çoğu insan tarafından (özellikle sevmediği insanlar) "1" diye tanınan mülayim görünüşlü rock sever insan.
    #570952 (boardpirate, 24.08.2006 00:07)
  2. aradan 2 sene gectikten sonra bulustugum ve bana unutamıcagım bi gün geciren pantolonun kilotsuz giyilmesini savunan* muhabbetine doyum olmayan nesildasım kardesim yazar.
    #582440 (carandiru_TSN, 27.08.2006 20:23 ~ 20:24)
  3. ilkokul öncesi arkadaşım. yıllar sonra bi baktık aynı sözlükteymişiz. *
    #587018 (CunaurG, 29.08.2006 06:02)
  4. hafif öne çıkmış göbeği (bayağı da hafif insanın gözüne sokuyo be) ile mutlu mutlu sokakta yürüyerek etrafına neşe saçan bir sevgi kelebeği, mutluluk yumağı; galatasaray lisesini kazanmış olmasına rağmen oraya gitmeyip denlisi tercih eden ve bunun sonucu tarafımdan keriz olarak adledilmiş arkadaşım, yatakhanede yan komşum aynı zamanda aynı ilçede ikamet edip sadece okulda görüştüğüm dostum.
    #699526 (hekzabitan7, 06.10.2006 11:05)

© 2008 - uludağ sözlük

seybn başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seybn ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seybn nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» on ayrilik siiri » schlotzskys deli » baskasi » ne mutlu turk um diyene » maliye bakanligi nin okullari satmasi » cobanin aysun kayaci ya cevabi » reverse engineering » akp iktidariyla yildizi parlayan is adamlari » maximillian j w thomae » yaran turkce altyazi cevirileri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci