sevmeyi de biliriz sevmeye de biliriz 

kapat
  1. bu başlığa entry girmeyi de biliriz, girmeye de biliriz.
    #2800646 (cok kastim 29 karakter rumuza, 06.01.2008 23:35 ~ 23:37)
  2. bir e harfi ile i harfinin bir cümleyi ne kadar değişik manalara getirebildiğini gösteren örnektir. ayrıca çok da hoşuma gitti belirtmek isterim, kalmayı da biliriz kalmaya da biliriz, kaçmayı da bilirirz kaçmaya da biliriz, gitmeyi de biliriz gitmeye de biliriz, bilmeyi de biliriz bilmeye de biliriz.... biri beni durdurmayı da bilir durdurmaya da bilir, anam dur artık. *
    #2800682 (goodboy, 06.01.2008 23:41 ~ 23:42)
  3. (bkz: ureme beyinde baslar)
    #2800688 (bl, 06.01.2008 23:42)
  4. (bkz: demirden korksak trene binmezdik) söüznü hatırlatan söz.
    #2800730 (numb, 06.01.2008 23:49)

© 2008 - uludağ sözlük

sevmeyi de biliriz sevmeye de biliriz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevmeyi de biliriz sevmeye de biliriz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevmeyi de biliriz sevmeye de biliriz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hukuk fakultesi » elveda » fethullahcilari nurcu sanmak » ekran titremesi » cix mekanda ayran icmek » odaya ogun samast posteri asmak » arka direk » bastim eksiyi bastim eksiyi » saygim senin orospun olsun kaygin benim askim » ilk yarisi golsuz biten maclar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games