sevmek suc mu 

kapat
  1. sırıl sıklam aşık olan bünyenin, sevdiğinin peşinden giderken başına gelen kötü hadiseler karşısında sarf ettiği soru cümlesi.
    #1529137 (junior, 15.04.2007 10:57)
  2. dinlenilesi bir mirkelam şarkısı.
    #1530068 (junior, 15.04.2007 16:20)
  3. sevmek suç mu
    kader bu mu
    sensiz rabbim canım alsın
    kaderimde sen varsın

dayanamam hasretine
    gel sevgilim desem bile
    neye yarar yoksun sen

ağlar ağlar sana bakan gözlerim
    yanar yanar şu zavallı yüreğim

vazgeçemem bu sevdadan
    o kapkara gözlerine
    ben doymadım el doysun

gözyaşlarım bana keder
    sana eğer kavuşmazsam
    bu aşk toprakta biter

ağlar ağlar sana bakan gözlerim
    yanar yanar şu zavallı yüreğim...
    #1542271 (junior, 19.04.2007 05:46)
  4. çok güzel bir klibe sahip şarkı.

http://www.youtube.com/watch?v=ZlFR2Q-k6BA +
    #2272263 (salca, 06.09.2007 14:07)
  5. "kimi zaman en büyük suç" diye cevaplanabilir bir soru cümlesi.
    #2616213 (anne ben kimim, 22.11.2007 00:27)
  6. kesinlikle murat cekem yorumu dinlenilmesi gereken şarkı. daha bir arabesk, daha bir içli...
    #3283567 (fabala, 17.04.2008 21:03)

© 2008 - uludağ sözlük

sevmek suc mu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevmek suc mu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevmek suc mu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» facebook ta hesabi olan kizla sevgili olmak » marvel vs capcom » tutunamayanlardan oldugunun anlasildigi an » alafranga tuvaleti alaturkaya donusturen platform » ramazan da pazarin ortasinda su icen kadin » ankara nin suyu » mualla » erkekleri kizlarin gozunde bitiren olaylar » seni seviyorum ayrilalim mi » maxim can mutaf a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games