sevmek boyledir iste 

kapat
  1. haluk levent in kral ciplak albümünden bir şarkı. çok güzeldir, bu kadar ay başlığı açılmamış bir anda şaşırdım. sözleri de aha şurda bir yerde;

bir düş gördüm sonu olmayan
    gözlerimdeki bulut eridi birden
    odamdaki yıldızlar birer birer sönerken
    sakladığım güneş, çıkıverdi cebimden

nedir seni sevdiren anlayamadım
    kafam karmakarışık uyuyamadım
    yatağımda boşluksun ama
    yastığımdaki çukursun bana

işte sen her gece düşlerime düşünce
    yerle bir yelkovan, yerle bir akrep
    gündüzleri yok ki zaten
    oyunlar bir bilmece
    ne düşteyim ne gerçekte
    sevmek böyledir işte..
    #1407350 (kutupsal form, 13.03.2007 18:16)
  2. haluk levent'in kral çıplak albümündeki güzel şarkılardan biridir. şarkının ilk bölümündeki keman alır sizi bir yerlere götürür ve artından gitar gelir içinizdeki coşkuyu pekiştirir... "sevmek böyledir işte..."
    #1526889 (lavinya_, 14.04.2007 18:01)
  3. kral ciplak albümünde hem enstrümantel hem de sözlü versiyonu bulunan çok güzel bir parça.
    #1526908 (grand ekinoks, 14.04.2007 18:05)
  4. "nasıldır mesela" diye peşine eklemek istediğim cümle.
    "hani yıldızlar kayıp sönerken, hani bir yıldız kayar ve insan... "
    işte öyle bir şey.
    #2368000 (kayboldumsankiyine, 23.09.2007 20:37)
  5. ondan sonraki sevgililerinize hala onun adıyla sesleniyorsanız,
    ve eliniz tutulduğunda onun sizin ilk elini ve sizin onun elini son tutuşunuz filmden kareler halinde gözünüzün önünde canlanıyorsa,
    birlikte içip döktüğünüz şarabı sildiği peçeteyi saklıyorsanız,
    ona dair her bir tarihi istanbulun fethi gibi sıkı sıkıya beyninize kazıdıysanız farkında olmadan,
    yeni sevgilisiyle yürümeyen ilişkisini anlattığında gerçekten üzülüp teselli ediyor, yol gösteriyorsanız,
    adının baş harfi bile geçse kanınız çekilip, esas duruşa geçme eylimindeyseniz
    aldığı armağanların paketlerini, otopark fişlerini atmaya çekiniyorsanız verdiği usb kabloyu kullanmayıp kurutulmuş çiçekleri topladığınız sandıkta saklıyorsanız,
    hala 4buçuk yıldan sonra bile bugün aramadım, hemen arayım gibi pervasız panikler yaşıyorsanız
    köpek gibi aşıksınız.
    ama tümü boşadır, aslında boşluğunu da pek ala bilirsiniz ama silip atmaktan da çekinirsiniz.
    sevmek böyledir işte.
    #3617491 (rodcracker, 04.07.2008 04:40)

© 2008 - uludağ sözlük

sevmek boyledir iste başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevmek boyledir iste ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevmek boyledir iste nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cuma namazina gidemeyen sozluk yazarlari » domalan » buse » sami pelitli » super furry animals » sizin gibi moderatorleri bafileyeyim » amd opteron 8356 » shadowkiss » tan » burn a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci