sevmedigim hatta tiksindigim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kiz olmaktan tiksindigim anlar
  2. seni sevmedigim yalan
  3. sevmedigim hic kimseden hoslanmam
  4. bana sevmedigim sakalari yapma
  5. surekli degisen en sevmedigim seydir kalibi
  6. x hatta y
  7. hatta
  8. hatta bir filozof der ki
  9. ikinci hatta kariniz var
  10. gaflet i delaletiyye ve hatta hiyanetiyye

© 2008 - uludağ sözlük

sevmedigim hatta tiksindigim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevmedigim hatta tiksindigim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevmedigim hatta tiksindigim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» domatesli kebap » seni seviyorum nefret ediyorum » bi siktir git dedirten laflar » eintracht frankfurt » osman pamukoglu » iskenceci bir mit ajani olarak fatih urek » uludag sozluk un yonetim sekli » deniz tuzu » 12 eylul de resim kursuna yazilmak » aylak adam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games