sevme 

1. kirac'ın sevgiliye adlı albümünde yer alan en güzel şarkılarındandır.

sözleri:

Zorlama şartları zorlama sevdiğim
    Bak elimden geleni yaptım senin için
    Hayal etmek güzel fakat gerçekler zor
    Bırak herşey gibi bu da böyle bitsin

Şimdi ben giderken ardından bakma
    Yanan yüreğime birde sen ateş atma
    Sevme bir daha beni sevme
    Asla yüzümü görme
    Bunu benden isteme

Hani sana birgün bazı şeyler söylemiştim
    Sen sadece aşkı düşün deyip kesmiştin
    Herşey çok güzel, biraz fazla güzel
    Ben çok ama çok korkuyorum demiştin
    #397434 (gonulcelen, 04.07.2006 22:38)
  2. kıraç ın en kendini sevdiren şarkılarındandır. alıp vurur sizi bilinmez kıyılara. sabah sahilde boş bira kutuları kadar sersem bulursunuz kendinizi. bir o kadar da yalnız.
    #1746402 (mersa, 09.06.2007 23:11)
  3. damardan enjekte edilesi bir ibrahim erkal şarkısı.

Nasıl anlatayım pişmanlığımı
    Sensiz ne haldeyim sorma sorma
    Sana bakanlara düşmanlığımı
    Cahilliğimede yorma yorma

Sen gideli herşey renginden oldu
    Gönlümün gülleri sarardı soldu
    Hayatımın gülen yüzü kayboldu
    Of bir çift dileğim var kırma kırma
    Ah bir çift dileğim var kırma kırma

Tutma benim gibi onun elini
    Onu benim gibi sevme sevme
    Ben kimseyi sevmedim senin gibi
    Sende benim gibi sevme sevme
    Sende benim gibi sevme sevme

Nasıl sever nasıl kıskanırmışım
    Nasılda gitmene sessiz kalmışım
    Sen gitmişsin ama ben anlamışım
    Hala seviyorsan durma durma

Bakma benim gibi onun yüzüne
    Of ona yüreğini verme verme
    Akma benim gibi onun gözüne
    Gönül sarayını serme serme
    Ah gönül sarayını ona gösterme
    #1870644 (aman heri, 06.07.2007 02:54)
  4. kırac'ın kendini aştığı, sevmenin bedelini anlatan şarkısı.
    #2300217 (karanlikelfperisi, 11.09.2007 21:23 ~ 21:24)

© 2008 - uludağ sözlük

sevme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» unitaryenizm » maserati » huseyin celik in universite de protesto edilmesi » tirsinti » bayramdan sonra gelen bayramlasma meraklisi akraba » yay burcu kadini » ayriliktan sonra dinlenecek sarkilar » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » yuksek muhendis » kim en yakinindakini taniyabilir ki » yuz yanmasi » carriye roxalina » uludag sozlukteki yesiller » esra ceyhan » topraktan yaratildigina inanan angut insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zar kullanmadan kadinla kizi ayirmak » hayatin insana istemedigi seyler yaptirmasi » sinasi » kurt student » tiyatro » al resmini ver resmimi » roman pavlyuchenko » erkek kadin dogumcularin zor evlenme nedenleri » toru topu 7 nota var kac ayri beste yapilabilir ki » yaran haber yorumlari » indirme sirasinda net in gidip gelmesi » saat kulesi » her sabah gunaydin mesaji bekleyen sevgili » zeki kayahan coskun » imlec