sevme derim 

kapat
  1. hilmi yarayici'nın sevdadan yana albümünden dingin bir parça. hilmi'nin sesi de eklenince..

* ''Reco'ya''

içimdeki viran bağa
    Gireceksen girme derim
    Diken almış güllerimi
    Dereceksen derme derim

Kim yanar kimin derdine
    Beni acılar yurduna
    Bir de düşürüp ardına
    Yoracaksan yorma derim

Yiğit ayrılsa yarinden
    Bulut oynar yerinden

Ömrümü orta yerinden
    Kıracaksan kırma derim

Söz: ibrahim karaca
    Müzik: kemal sahir gurel
    #3479334 (meredith, 01.06.2008 18:34)

© 2008 - uludağ sözlük

sevme derim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevme derim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevme derim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayati dogaclama yasayan insan » x aleyhine girilen entry ye eksi oy vermek » hipofaji » haybeden gercekustu ask » paran varsa kralsin yoksa yalansin » mutluluk » cemsbg » pan » medine nin mucevheri » malafat com » genc manyaklar rahatsiz » mayfair » yaran basliklar » gunes gazetesi » hatunbank » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ozellestirmeyi istemeyen bankamatik memuru » bir turk olarak kurtlere soruyorum » trans » julius wilhelm richard dedekind » 6 ayda bir arayan sevgili » kyle s mom is a bitch » metalcilerin genelde gay olmasi » lost » bobby tatketcap » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » ordo » persepolis » the kite runner » arda turan » prevalans