seviyorum uleeeeyynn 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vatanimi seviyorum ama tayyip i de seviyorum
  2. seni seviyorum ama onu da seviyorum
  3. ben onu seviyorum
  4. seviyorum
  5. seviyorum de
  6. cok seviyorum
  7. seviyorum lan var mi
  8. ataturk u seviyorum
  9. seviyorum kahretsin
  10. seviyorum ulen

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ebla » e s posthumus » lise aski » judas » icinde alkol var diye kolonya kullanmayan insan » amacim kalici olmak » okey oynamayan dorduncu selim » space » t 64 » 15 mayis 1919 » lancia dedra » afsin in tarihi eserleri » fenerbahce nin 3 yil ust uste sampiyon olmasi » ritalin » murat celik » closure » kadirli nin tarihi eserleri » ozen pastanesi » nasyonel grafik » aslanlar sahada tribunler ayakta » iletisim sorunu » ozyasam » turkiye de argo muhendisi olmak » basligi okurken kusmak » agaclarla konusmak » hafizayi guclendirme yontemleri » unknown artist » the slow kill in the cold » ya evde yoksan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa