seviyorum ulan sizi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seviyorum lan sizi
  2. seviyorum ulan
  3. seni seviyorum ulan
  4. asigim ulan seviyorum
  5. evet ulan seviyorum
  6. seviyorum ulan seni allahsiz
  7. siyah ulan beyaz ulan alayina carsi ulan
  8. beyaz ulan siyah ulan besiktask ulan
  9. sizi gidi yuzde 19 luk glu glu danscilari sizi
  10. ben sizi tanimadan once de sizi taniyordum

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» universiteler sosyal forumu » oyundayim » hale caneroglu » interneti facebook msn ve sozlukten ibaret sanmak » sevgiliyle sarilip cirilciplak uyumak » hendrix » hazarlar » aymaz » menemen olayi » ucakta cep telefonu ile konusan insan » mike d antoni » windows defender » korner diregine gidip zaman geciren futbolcu » edebiyat esnafi » shevchenko ile yeniden karsilasmak istiyorum » rosa luxemburg » arda turan » ters turnike » takvim » sereftir seni sevmek » mhp lilerden hatirla sevgili icin suc duyurusu » 10 yasinda universite ogrencisi olmak » gelinlik altina converse giyen zihniyet » yilankale » avrupa yakasi » kayitli uludag sozluk okuru » alttakiler tepeye » gay hakem » kuran kurslari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa